Beleef de mooiste dag van je leven in Eindhoven Museum

Beleef de mooiste dag van je leven op een historische plek. Bij aankomst komen de geluiden van knetterende haardvuurtjes en de geur van vers gebakken brood je al tegemoet. Laat je onderdompelen in de authentieke en bijzondere sfeer van het middeleeuwse stadje ‘Endehoven’. Je krijgt meteen het idee terug in de tijd te zijn gegaan. Het hoogtepunt van deze dag vindt plaats in de ‘Adellijke Hoeve’, wat een prachtige locatie is om elkaar het ja-woord te geven.

Officiële trouwlocatie

Eindhoven Museum is een officiële trouwlocatie van de gemeente Eindhoven. Naast de huwelijksceremonie is het mogelijk om in Eindhoven Museum een receptie te houden, van een middeleeuws buffet te genieten en zelfs een historisch feest te vieren. Voor dit alles wordt onze herberg ‘Den Bonten Os’ voor jullie beschikbaar gesteld.

Trouwdag op maat

Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wat dachten jullie ervan om alle gasten historische kleding te laten dragen? Of laat de gasten aan een doe-programma meedoen, terwijl jullie een mooie fotoreportage laten maken. Zelfs aankomen per koets of huifkar behoort tot de mogelijkheden. Wij bespreken graag jullie wensen om jullie in Eindhoven Museum de mooiste dag van jullie leven te bezorgen.

Contact

Interesse? Neem contact op met Angela Tops van de afdeling promotie voor een vrijblijvende afspraak via: 040-2931022, pr@eindhovenmuseum.nl of via het contactformulier op de website.

Eindhoven Museum

Boutenslaan 161 B

5644 TV Eindhoven

(040) - 252 22 81

info@eindhovenmuseum.nl

LET OP: Het museum is van 24 december t/m 4 januari niet bereikbaar.

Genneper Parken

Website door: DHvV